2010. június 28., hétfő

Az első hét itthon (Anya)






Eltelt az első hét! Kis manó létedre rendesen feladtad nekünk a leckét. Jelenleg több kérdéssel küzdünk, mint például:
MIÉRT NEM ALSZOL? miért sírsz? mennyit egyél? mikor egyél? milyen ruhát adjunk rád? meleg van? hideg van? ....és még sorolhatnám! Na....hát kezdő szülők vagyunk......
Most épp egy könyvből ellesett napirendet próbálunk Nálad beállítani...több-kevesebb sikerrel. Én személy szerint borzasztóan örülnék, ha egy iciri-picirit többet aludnál reggelig. Tudod...Anya kedvenc szórakozása - hobbija - lételeme volt régebben az alvás. Pláne éjszaka! Talán lassan, de biztosan leszokom róla.
Muszáj megemlítenem, hogy Apa is kiadósan kiveszi részét a munkából! Minden nap Ő fürdet téged (bár az első pancsolásnál nyeltél egy kis vizet, de az még nem a világvége) emellett próbálkozott már pelenka cserével is és a házimunkában is segít. Tehát rettentő hasznos tagja kis családunknak! Ha lesz alkalmam majd megörökítem pár énekét, amikkel fürdetés közben szórakoztat téged. Ilyen téren fergeteges a kreativitása!
Ebben az első két hétben Gabi mamád is velünk van. Fényképekkel ezt majd nem tudom bizonyítani, mivel nem engedi a fotózást...remélem ezt nem öröklöd tőle! Általában Ő szokott Veled foglalkozni evés után, hogy Anyáék tudjanak pár percet kettesben tölteni és megtervezzék a napjaidat. Egyfolytában gyönyörködik benned és nagyon élvezi a társaságod, pláne a grimaszaidat.
Ma látogatóid is voltak. Itt volt Patti, Éva és Béci. Még pezsgőt is bontottunk az egészségedre!
Egyre több időt töltünk veled az udvaron. Szerintem tetszik neked a babakocsizás, mert mindig nyugodt vagy benne. Az idő is egyre jobb, szerintem holnap többször is kiviszlek majd.

Hihetetlen milyen tempóban növekszel. Minden nap rácsodálkozom, hogy mik változnak rajtad. Te is rácsodálkozol a világra, minden érdekel, figyelsz a hangokra és alakokra- ránk:)

-Anya-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése